Välkommen till Niwes
| Hem | Mina Kanaliseringar | Arthor | Jesus | Jungfru Maria | Övrigt |
Mina kanaliseringar

Min första kanalisering gjorde jag i mars 2016. Då hade jag väntat länge och funderat på hur jag skulle gå till väga. Det började nämligen redan i september 2015 när jag under en meditation fick till mig en BLÅ varelse, jag hade inget bättre namn för honom då för jag blev jätterädd och trodde att jag blivit tokig.
Men han kom till mig jättetydligt och sa att han ville förmedla sig genom mig. Aldrig i livet tänkte jag det här är bara mina fantasier ... och sen tänkte jag inte med på det. Eller det gjorde jag ju faktiskt, indirekt.
Jag funderade nog över det jag fått uppleva minst ett par gånger per dag under några veckors tid. Sen blev det dags för meditation igen och vem dök upp då tror du? Jo, samma blåa kille som tidigare och nu berättade han sitt namn, som är Arthor och att han kommer ifrån Tvillingarnas stjärntecken eller själv sa han från Castor och Pollux som är dess ljusstarkaste stjärnor (vet inte hur det hela hänger ihop, men han är ifrån en planet nånstans där i tvillingarna i alla fall.) Jag har inte frågat något mer utan jag nöjer mig med detta.

Efter detta besök så hade min rädsla försvunnit men jag visste fortfarande inte hur jag skulle göra för att kunna förmedla hans budskap. Det gick några månader till med flera besök från min nye vän och till sist hade jag mognat så pass att jag kände mig redo. Jag skulle förutsättningslöst sätta mig vid datorn vid en bestämd tidpunkt och dag och så skulle vi ta det därifrån.
Sade och gjorde ... kl. 18.00 den 14 mars 2016 satte jag mig vid datorn och tonade in. Jag fick genast kontakt med Arthor och sen satte fingrarna igång. Jag är snabb på tangentbordet så det fungerade alldeles utmärkt för oss båda. Min första kanalisering var gjord. Sen dess har Arthor velat förmedla sig många gånger och jag hoppas att det blir många fler. Vi får se vad som händer. Han säger till själv när han vill ha min hjälp.

Jag har på samma sätt blivit kontaktad av Jesus och av Jungfru Maria. Det är jättespännande att få vara med om detta och jag hoppas och önskar att det blir många som får ta del av deras ord. Det är meningen att det ska spridas så dela jättegärna mina kanaliseringar, och dela att det är jag som gjort dem.
Jag önskar er mycket nöje när ni läser deras ord och låt det smälta in för det är någon mening med att du läser det här precis just nu i ditt liv. Även om perioderna som omtalas har passerat så finns alla energier kvar till dig att ta in och uppleva. Vi går ju alla samma väg fast vid olika tidpunkter. Så inget är försent för dig min vän.

Kram ♥
Copyright © 2008-2018 Niwe • All rights reserved • Kontakt
Niwe ©