Välkommen till Niwes
Kanaliseringar från Arthor genom Annelie Westlund


2016-03-14

Högt älskade,
Vi vill värna om dig och ditt liv. Ta dig tid att titta på allt som finns omkring dig. Ta dig tid att gå in i hjärtat och känn efter vart du är på väg. Vi står bakom och väntar på att bli påkallade. Vi är alltid redo att uppfylla era önskningar. Men ni måste lyssna inåt och höra vilka önskningarna är. Det är inte bara guld och gröna skogar som ska stå på önskelistan. Ni måste börja bry er om andra saker. Pengar är inte viktigt. Ni är viktiga! Mänskligheten är viktig om allt som är bestämt ska gå att föra framåt så som vi har tänkt.

Ni måste börja följa era hjärtan och lita på era instinkter. Allt finns redan inbyggt i er och allt kommer fram om ni öppnar upp hjärtat. Ni kan jämföra er med elefanter som har minnen från många hundratals år inbyggda i sina själar. Ni har också sådana minnen. Ni bär på precis all kunskap som ni behöver. Det är bara att plocka fram den.

Varje vecka framöver så kommer ni att uppleva att allt går fortare och fortare. Ni kommer att bli tröttare och tröttare för ni får mycket svårt att sova. Ni kan också känna av en inre stress som ni inte kan förklara. Det är era kroppar som inte är riktigt byggda än för de höga frekvenser av ljus som fullkomligt strömmar in mot jorden. Detta kommer att på gå i minst 8 veckor till. Så ha tålamod och misströsta inte. Gå in i era hjärtan och vila och var vänliga mot varandra trots att det känns svårt för er. Ju mer kärlek ni känner desto bättre kommer ni att klara av dessa veckor. Till sommaren blir det lugnare för er. jag tackar och säger på återseende i juni!

Arthor2016-06-13

Mina kära vänner,

Jag är här igen för så var det sagt. Jag är glad att ni tar er tid att lyssna än en gång till mina ord. Jag har kommit närmare er och därför är det lite svårare för mig att förmedla mig. Det låter kanske konstigt men det är så det fungerar med oss. Vi får svårare att kommunicera ju närmare vi kommer. Det är något som kommer att lösas, men inte av mig. Det är andra runt omkring mig som har den uppgiften. Jag vill bara tala lite mer nu så som vi hade utlovat sist vi sågs.

Nu börjar saker och ting att lugna ner sig. Det är inte så turbulent i era liv längre. Det kanske verkar kaosaktigt på utsidan men inne i era kroppar så börjar saker och ting att ordna upp sig och hamna på rätt plats. Jag hoppas och önskar att ni kan känna att mina ord är sanna. Det är så, för så är det sagt mig. Det som är utanför era kroppar är fortfarande turbulent i högsta grad. Mycket händer som ni inte får något grepp om. Men hys förtröstan. Det kommer bättre dagar inom en snar framtid. Det kommer att hända spännande saker som jag inte kan förmedla än. Det ligger inte på mitt bord att omtala det. Det ska andra göra. Men jag kan lova att ni blir överraskade. En positiv överraskning kan jag säga. Allt kommer att falla på plats och ni kommer att se mer av helheten och inte bara små bitar här och där. Jag vet att ni alla jobbar så hårt med ert ljusarbete och ni är fantastiska. alla här är så tacksamma. Utan er skulle allt ta så mycket längre av er tid. Och det går inte, för tiden är inne nu. Ni kommer att få uppleva fantastiska saker som ingen har upplevt på tusentals år. Jag säger inte mer än så. Men gläd er för er tid är nu.

Vad ni kan tänka på under de kommande veckorna är att dricka mycket vatten. Ni kommer att behöva det så att ni inte hårdnar under processen. Ni ska tänka på att hålla er mjuka och följsamma. Ni får inte torka ut, det förvärrar uppstigningen och förlänger den process som gör er till kristallina varelser. Men det får inte gå för fort heller för då blir det inte bra. Så tänk på att dricka mycket vatten. Observera att det ska vara rent vatten i den mån det går. Inget annat är gott nog. Sen kan ni vara så snälla mot er själva som bara Ni kan. Ni behöver omgärdas av godhet och vänlighet. Naturligtvis ska Ni vara det mot varandra men det är extra viktigt att Ni är det mot er själva.

Du kommer att behöva Dig under de kommande veckorna. Du är bäst för Dig! Ingen annan.

Jag önskar att jag kunde prata mer frispråkigt om vad som väntar men det är lite för tidigt än. Jag trodde att vi skulle ha varit lite längre fram nu, men vi går långsamt fram och det är bra. Nu hinner allt mogna och alla tankar och händelser hinner slå rot och hitta fäste i er. Det är gott!

Då jag inte i dag kan förmedla allt som jag är satt till att göra så får jag be om ytterligare ett möte om några veckor. Den 7 juli kl. 18. Jag tror att det ska passa. Annars väntar jag tills tiden är mogen.

Jag säger tack till er alla för att ni lyssnat och på återseende!

Er vän Arthor och den galaktiska flottan!2016-07-07

Var hälsad mina älskade,

Vi har nu kommit dit där vi trodde vi skulle vara förra gången vi möttes. Nu har ni klättrat ytterligare ett steg på er utvecklingsstrappa och det börjar sprida sig ett rosa skimmer över jordens yta. Vi ser det ni inte ser och vi kan berätta att färgen har börjat förändras. Det är gott. Ni gör ett fantastiskt arbete över hela planeten. Vi kunde inte ha önskat mer av er, det vore orimligt. Ni gör så bra som det är möjligt just nu.

Det som har hänt är att ni har blivit översköljda med energivågor av den sjätte graden och vi närmar oss slutet. Nu kommer det en stabiliseringsfas under de kommande åtta veckorna. Era kroppar måste ges tid att räta ut sig. Ni har varit hoptryckta under så lång tid så resningen måste få ta sin tid. Ni kan börja märka att törsten avtar, men processen fortsätter. Ni är inte färdigt kristallina ännu. Det krävs några steg till innan det är avslutat. Men jag kan lova att ni kommer att må bättre under de kommande veckorna. Tyngden bör lyftas från era axlar och ni bör skönja lättheten och ljuset som ni är uppbyggda av.

Det kan också vara så att ni upplever mer utanför ert vanliga perceptionsområde. Jag menar med det att ni får lättare att se mellan dimensionerna. Ni närmar er varandra efter en stadig och proportionell linje. Hys ingen förskräckelse om ni möter någon på er väg som ni inte har sett förut. Vi är faktiskt alla lika, kom ihåg det. Vi ser bara lite annorlunda ut. Det är bara det yttre som avspeglar sig. Tittar ni inom så möter ni en frände. Var aldrig rädda mina kära. Det finns inget som hotar er. Ni kan känna ett lugn och en trygghet i det som ska komma.

Fortfarande kan jag inte berätta allt för er som jag helst vill, för jag har inte den befogenheten. Allt måste ske i rätt tid och när allt är på rätt plats. Ni är inte där ännu.

Jag är ändå så tacksam att jag har fått den här möjligheten att nå ut med mina budskap till er. Det är inte lätt att göra sig hörd. Även om jag känner att det går lättare och lättare för oss alla här. Vi hittar lättare våra kanaler nu, än för bara några månvarv sedan.

Vi är ännu lite närmare er nu och det är därför som jag inte ser ut så som jag gjort tidigare. Min yttre dräkt förändras i takt med att jag närmar mig er. Jag antar att jag nu är mer mångfärgad än tidigare. Det är så jag uppfattar mig själv just nu.

Till sist vill jag ge er några ord på vägen inför de kommande veckorna.

♥ Fortsätt att dricka mycket vatten även om törsten bör ha lugnat sig lite
♥ Ät så giftfritt som möjligt
♥ Undvik tung mat i möjligaste mån
♥ Var noga med kontakten med jorden. Moder jord behöver er och ni behöver henne. Gå ut varje dag med kala fötter och trampa på hennes underbara hud. Känn hur du verkligen skickar ner dina rötter i jorden så att du kan stå stadigt och tryggt, även om det blåser lite
♥ Ha förtröstan om att det blir lugnare nu. Utnyttja det och vila ut
♥ Känn tacksamhet att du har kommit så här långt

Var fortsatt intensiv i ditt ljusarbete. Viktigt att du fortsätter att hålla lågan levande. Även om det är ljusare ute så behöver allt ljus brinna. Det enda som tränger undan mörkret är ljuset ... Ditt ljus! Låt det brinna för evigt.

Jag återkommer till er när skördetiden är här. Till dess ... Lev väl ... Njut av lugnet ... Håll lågan brinnande.
På återhörande!
Eder vän Arthor, Medlem av den galaktiska flottan2016-10-19

Var hälsade älskade barn på jorden.

Det var nu ett tag sedan vi hördes av och det är mycket som har hänt. Ni bör ha märkt av det ordentligt i era kroppar. Jag antar att ni känt en förlamande trötthet och att ni även känt ovanliga fenomen i kroppen. Jag kan också tro att ni märker av en ökad frekvens av andra dimensioner. Ni bör ha sett och hört mycket mer än vad ni brukar.

Det är nämligen så att alla våra parallella världar närmar sig varandra mer och mer och det blir lättare att flyta emellan från en värld till en annan. Och även från en dimension till en annan. Förflyttningen sker i alla plan det är många dimensioner som ska komma fram.

Min uppgift idag är att förklara för er att allt går enligt planen. Frekvenshöjningen går exakt efter sin axel och ni bidrar med att föra ut den högsta energin över världen och det gör att processen kan bibehålla sin planerade hastighet. Den högsta energin är naturligtvis energin av kärlek och på dessa månader sedan vi hördes senast så har Moder jord blivit allt mer rosafärgad och det är gott. Allt helas från insidan och ut och från utsidan och in.

Du kanske också kan märka min vän, att jag också har bytt skepnad igen. Nu är jag mer tvåfärgad och det är också precis i sin ordning. Jag vill inte berätta vilken färg och form jag kommer att ha vid vårt nästa möte. Det skulle spoliera din nyfikenhet. Och det är precis det som det här samtalet ska handla om fortsättningsvis. Nyfikenhet! Det är det som kommer att behövas under de kommande månaderna. Nyfikenhet på vad som finns runt omkring er och som inte är så tydligt för ögat ännu. Ju mer ni tittar och utforskar desto tydligare kommer de att manifestera sig, de andra parallella världarna. Låt er ledas av nyfikenhet mina kära, och inte av rädsla. Det är nyfikenhetens tid som ni träder in i nu och med nyfikenheten födes mirakel och med mirakel sprids den nya och helande energin ännu mer ut över världen.

Och vad menar jag med den nya energin. Jo, det är så att ni träder nu in i en ny fas av uppstigningen, eller vad ni har valt att kalla det. Nu kommer det att komma in vågor med högfrekvent och helande energi och det kommer att komma in i etapper så att ni klarar av det. Den första vågen kommer vid nästa fullmåne och den kommer sedan att vara kvar under ett antal veckor. Det är mycket som ska helas och det är mycket som ska rensas upp.

Ni kommer att tydligt märka av dessa energier när de kommer, för de är helt nya för er. Men stanna kvar i nyfikenheten och låt er inte styras av några rädslor. Allt är gott och det kommer att klaras av även om det stundtals kommer att bli mycket jobbigt för er. Men allt är enligt plan. Det är både ni och moder jord som behöver helas. Det är också mänskligheten som kollektiv som kommer att uppleva denna utrensning och läkande process.

Hys hopp och kärlek mina kära vänner! Kom ihåg nyfikenheten på det som fortfarande är lite oklart i kanten men som blir allt tydligare ju mer ni ägnar tid till det. Och kom ihåg att vara kärleksfulla mot er själva och även mot era medmänniskor.

Låt kärleken flöda får bli mitt avskedsord denna gång. Jag ber att få tacka dig älskade vän för denna gång, med förhoppning om ett återhörande när det gått tre månvarv.

Lev väl och lyckligt! / Arthor2017-05-23

Hej mitt hjärta,

Vad allting är gult. Det är bra, för vi ska prata om gult och vad färgen gul betyder för er. Det är er nya källa till glädje. Gult vibrerar med en frekvens som passar er alla just nu. Det underlättar allting egentligen. Hur jag nu ska förklara det. Det gula gör er glada och det gula är färgen för liv. Frekvensen är den livgivande frekvensen som uppstår då barnet kommer till och smälts ihop till en enhet. Gult har frekvens mellan 531-508 och det ska ni alla komma ihåg. Fokusera på 523 THz. Det gör ert kommande ljusarbete så mycket lättare.

Tidigare har det fokuserats på alla färger och frekvenser i ert spektrum men nu går faktiskt gult om både rosa och grönt. Dessa två frekvenser är förstås fortfarande mycket viktiga men på ett annat plan. Det är nu som glädjen och livet ska återkomma. Tänk på gult som sommarens färg. Den färg som gör att allting blomstrar. Tänk på solen. Vilken färg den har. Det är ingen slump om någon trodde det. Elden är outtalat livgivande, för ur askan kliver det nya livet upp.

Jag önskar att jag kunde visa dig bättre men du måste känna på det för att förstå. Kolla särskilt upp frekvensen så att du hört den på rätt sätt ifrån mig. För det är oerhört viktigt. Det får inte bli fel på en enda liten vibration. Ni ska alla nämligen börja vibrera i gult. Ni kan börja med en meditation där ni fokuserar på den gula färgen och håller den levande och känner dess vibrationer i kroppen. Sen behåller ni den känslan hela tiden även efter meditationen. Tappar ni fokus så meditera igen och hitta rätt frekvens. Ni måste alla hjälpas åt så jag hoppas att du som vanligt för ut detta bland dina vänner. Jag litar på dig att det blir gjort. Sen kan ni gärna tillsammans också tona in frekvensen i gemensamma meditationer det gör att det blir så mycket starkare. Detta är särskilt viktigt just nu för ni kommer att svepas med i en ny våg med start den 24 maj så vi är lite sent ute, men huvudsaken är att ni börjar använda denna frekvens så snart som möjligt. Det kommer att bli fantastiskt för er alla i förlängningen. Ju fler som känner av och kopplar in sig på eran nya frekvens desto snabbare sker förändringarna. Denna frekvens kan nämligen upplevas av andra ”oinvigda” runt omkring er. Så bli inte förvånade om människor börjar fråga er vad som hänt med er, eller om andra dras till er på ett annorlunda sätt än tidigare. Ni är så lyckliga att ni får vara med och dra igång detta. Jag ler med er och sänder ut min kärlek till dig och alla andra som tar del av denna information. Så skynda min vän, tiden är knapp. Det som ska ske har tagit sin början i och med den nionde vågen som tar fart med er.

Lev i frid min älskade vän och tack för att du hjälper mig och oss alla.

Din vän Arthor
Copyright © 2008-2018 Niwe • All rights reserved • Kontakt
Niwe ©