Välkommen till Niwes

Hej och välkommen hit!

Jag heter Annelie Westlund och bor strax norr om Gävle. Jag tänker berätta för dig hur allt det här med Niwe startade. Allt började med en höna kan man säga, eller rättare sagt med två hönor.

En kväll hösten 2007 blev en av mina hönor akut sjuk och dog. Dagen efter insjuknade även favorithönan Gullan och jag blev förstås förtvivlad. Jag sökte information om hönssjukdomar på Internet och kunde snabbt konstatera att hönorna hade fått hönsförlamning. Det är mycket smittsamt och de flesta individer dör och om någon överlever så blir det sällan en "bra" höna av henne. Så rekommendationen var snabb avlivning för att hindra vidare smitta. Men då kände jag att något tog tag i mig och sa ... stopp ... det här går inte! Jag kände så starkt att måste finnas något jag kunde göra. Men vad?

Jag älskar att gå i skogen så jag tog en långpromenad för att få fundera lite, och när jag gick där så såg jag en tall som jag direkt kände att jag måste gå fram och omfamna. Jag brukade krama träd ibland, när jag kände för det, men jag hade aldrig funderat speciellt mycket på varför. Sagt och gjort, jag gick fram till tallen och lade armarna om den, och plötsligt .... som en blixt från en klar himmel .... så visste jag vad jag skulle göra med hönan. Jag skulle ge den HEALING! Jag som knappt visste vad healing var. Jag hade aldrig fått healing själv och jag visste ingen annan som hade fått det heller. Men jag kände i hela kroppen så starkt att det var precis det jag skulle göra.

Snabbt gick jag hem till Gullan, som nu var nästan helt förlamad i båda benen och i ena vingen, och nu var det dags för handpåläggning. Och när jag gjorde det ... WOW ... jag kände hur handflatorna blev kokheta och jag förstod ingenting, men jag visste instinktivt att det jag gjorde var helt rätt. Sedan fortsatte jag att ge Gullan healing morgon och kväll. Varje dag gick jag också ut i skogen och fyllde på mer energi från träden och jag kände hur heta strömmar gick från trädstammen och in i mina händer och armar. Det var en mycket märklig och mycket mäktig upplevelse!

Så gick några veckor med healing två gånger om dagen och Gullan blev allt bättre och började kunna röra sig allt mer. Det var en fantastisk känsla att se hur hon blev friskare för varje dag. Och efter ett tag blev det också en annorlunda stämning i hönshuset när jag kom för att ge Gullan hennes "behandling". Det blev alldeles knäpptyst och lugnt och sakta kom de andra hönsen fram och ställde sig på rad bredvid Gullan, dom ville också ha en stunds healing. Och det fick dom naturligtvis :)

Som ni kanske förstår så blev Gullan helt frisk och en perfekt värphöna och hönsmamma. Jag förstod också att det här var ett tecken för mig att våga ta steget in i den andliga och mediala världen som jag alltid känt och vetat om men aldrig vågat närma mig. Och sen gick det fort.

Jag gick två kurser i Reiki Healing och genom läraren på kursen så kom jag mycket snabbt i kontakt med min Guide och Vägledare, Ramses, som finns med mig sedan dess.. Han och healingen har hjälpt mig att må så mycket bättre i både kropp och själ, och dessutom förde han mig in i fraktalernas värld, vilket har fått mig att må ännu bättre. Han har också fått mig att förstå att jag måste sprida det här vidare och dela med mig av mina gåvor. Att det är en viktig uppgift som jag har fått här i livet.

Jag vill också nämna att jag hela tiden jobbar vidare med mig själv bl a genom att delta i olika kurser som intresserar mig. Det känns viktigt att jag fortlöpande utvecklar mig .... och invecklar mig ... i mitt arbete med mig själv om jag ska kunna hjälpa andra. Du kan se här på mina sidor vad det är som jag har att erbjuda dig och jag hoppas att något kan intressera.

Med åren så har min verksamhet, fortfarande en hobby, utökats med konst och webdesign
Men min primära uppgift kommer alltid att vara att försöka inspirera mina medmännsikor till att ta det första steget mot att leva sitt liv med kärleken i centrum. Då har jag lyckats med mitt uppdrag.

Lev väl!
kram Annelie ♥

Jag

Så här ser jag ut ... på ett ungefär ; )

Copyright © 2008-2018 Niwe • All rights reserved • Kontakt
Niwe ©