Välkommen till Niwes
Distanshealing till ditt husdjur

Jag använder mig av samma teknik när jag skickar healing till djur som jag gör till människor. Och healingen fungerar lika bra och ibland kanske t o m snabbare, eftersom djur är mer sensibla och mer mottagliga.

För att kunna ge en behandling på distans så behöver jag få veta lite om djuret ifråga. Jag behöver veta vad det är för sorts djur, jag vill också veta namnet och någon gång kan jag behöva ett foto (går lätt att skicka via mms eller mail). Jag gör även hembesök.

Det händer ibland att djur reagerar med oro och stress i stället för att bli lugna och avslappnade. Då är det viktigt att du som djurägare ringer upp mig direkt och berättar det, så att jag kan avbryta behandlingen. För även om jag känner att healingen går fram och gör nytta så måste jag avbryta i det läget, för man får aldrig göra något mot individens vilja.

Boka en tid
Under en behandling använder jag mig förutom healingförmågan av min medialitet, intuition och självklart en stor kärlek och respekt till djur.

Behandlingen tar ca 10-15 minuter och priset inkluderar den tid det tar för mig att "känna in" djuret, samt telefontiden. Det händer ibland att jag inte får någon kontakt med djuret i fråga och i de fallen betalar jag självklart tillbaka arvodet.

Jag svarar gärna på frågor om det är något du undrar över. Maila så bokar vi in en tid eller beställ via ordersedeln .

Copyright © 2008-2018 Niwe • All rights reserved • Kontakt
Niwe ©