Välkommen till Niwes
| Hem | Allmänt | Fraktaler | Personliga Fraktaler | DigitalArt | Barnbilder | Foto & Bearbetning | Galleri | Övrigt |
Personliga Fraktaler

Vill du känna dig glad och tillfreds och få en knuff i rätt riktning? Vill du upptäcka mer av dina inre gåvor och förmågor? Vill du ha något vackert att titta på, som är gjort bara för dig och som får dig att må bra? Vill du känna kärleken från Universum? Då har du kommit rätt.

Jag kan erbjuda dig något så fantastiskt som en Personlig Fraktal, skapad just för dig och dina energier, och precis vad du behöver … kanske utan att du vet om det.

I arbetet med att ta fram de Mediala Fraktalbilderna får jag hjälp av min andlige guide och det är han som givit mig uppgiften att:

- vara ett redskap för att ta fram de här mediala Fraktalbilderna
- väcka intresset för Fraktaler och deras betydelse för världen och vårt välbefinnande
- sprida Kärleksbudskapet som finns invävt i dessa bilder som ögat aldrig tröttnar att titta på

Men det är naturligtvis jag som med hjälp av dator och digital teknik rent "fysiskt" skapar Fraktalen.
Du kan söka på fraktaler på Google så finns det mycket information om du är intresserad

Jag tar medialt in energierna från dig genom personligt besök, via mail eller telefon. Genom de mediala kanalerna får jag fram en grov bild av hur fraktalen ska se ut och sen vägleds jag vidare genom hela processen av min gudie. Det också han som avgör när bilden är färdig, och jag styr varken över färg eller form. Den här processen kan ta flera veckor men ibland går det jättefort. Det beror oftast på hur pass öppen du själv är.

När Fraktalen är färdig så får den en titel och den får jag oftast till mig, inom ett par dagar, och texten kan vara antingen på svenska eller på engelska. För mig är innebörden oftast helt obegriplig och kanske förstår du inte heller på en gång vad som menas. Så bli inte besviken om du inte genast förstår, för det kommer du att göra till slut.

Pris i Standardutförande - 1000 kr (30x40cm Fuji CrystalArchive fotopapper)

Det går givetvis också att beställa bilden upptryckt på andra medier som canvas och akvarellpapper och i andra storlekar också. Då tillkommer det kostnader för tryckning och frakt. Kostnaden varierar beroende på vilken storlek och papperstyp man väljer. Information om detta hittar du på sidan "Övrigt - Format och tryckningskostnader".

Betalning sker alltid i förskott och jag tillämpar inte öppet köp eller återköp, eftersom fraktalen endast har ett värde för dig. Det här arbetet tar alldeles för mycket tid och kraft för att jag ska riskera att någon inte är seriös i sin beställning.

Jag gör även FöretagsFraktaler. Fraktalens inneboende energi sprider sig runt i företaget och ägare såväl som personal och kunder kan känna av dessa kärleksfulla och positiva energier som verkar för ökad framgång i företaget. Kontakta mig via mail eller telefon för mer upplysningar!

Naturligtvis behandlas alla kunder konfidentiellt och med största respekt. Jag använder aldrig en Personlig Fraktal i eget syfte. När Fraktalen är färdig så bränns den på en cd-skiva och skickas tillsammans med tavlan till dig. Därefter raderas fraktalen från datorn och jag kan aldrig mer återskapa den.

Kontakta mig gärna för mer information eller beställ via ordersedeln.Ett exempel på en Personlig Fraktal. Jag har naturligtvis ägarens tillstånd att visa upp bilden.

Copyright © 2008-2018 Niwe • All rights reserved • Kontakt
Niwe ©