Välkommen till Niwes
Fraktaler med medialt budskap - Spiritual Fractal Art

Dessa fraktalbilder har ett inbyggt budskap och alla mår bra av att ha dem omkring sig. Det är kärleksbudskapet som ligger som ett grund i de här bilderna och de kommer till genom medial kontakt med min guide. Du kan läsa mer om hur mina andliga bilder kommer till på avdelningen "Kropp & Själ - Fraktaler"

Gå gärna in i Galleriet och titta och låt dig hänföras av de vackra bilderna och titta noga på varje bild en stund och blunda sen och och lyssna inåt. Låt intuitionen styra vilken bild som passar bäst för just dig! Till varje bild medföljer också fraktalens budskap.

Pris i Standardutförande - 400 kr (30x40cm Fuji CrystalArchive fotopapper)

Det går att beställa tavlorna upptryckta i andra storlekar och på andra medier som canvas eller akvarellpapper. Då tillkommer kostnader för tryckning och frakt. Kostnaden varierar beroende på vilken storlek och papperstyp du väljer. Information om detta hittar du på sidan "Format och tryckningskostnader".

Varje fraktalbild trycks i max 30 exemplar oavsett vilka storlekar och material som bilden beställs i och bilderna numreras och signeras på baksidan.

Kontakta mig gärna för mer information eller beställ via ordersedeln.Ett exempel på en av mina Fraktaler - Titta in i Galleriet om du vill se fler

Copyright © 2008-2018 Niwe • All rights reserved • Kontakt
Niwe ©