Välkommen till Niwes
Vad är EnergiHealing?

Jag "lärde" mig healing genom att gå steg ett och steg två på en Reiki Healing kurs. Reiki är en japansk healingteknik som är mycket vanlig. Men Reikin kändes för styrd, tyckte jag. Man ska använda särskilda handpositioner och symboler och bli initierad etc, etc... och det är alltid något mer man ska lära ... av en annan människa. Det här kändes aldrig riktgt bra för mig, men som en entrédörr in till den anliga världen så fungerade Reikin fantastiskt bra.

I min fortsatta utveckling av healing har jag mer utgått ifrån översättningen av Reiki, som betyder ungerfär Universell Livskraft .... och det är precis det som det handlar om för mig. Healingen kommer från Universum, från Gud och det är en Energi och den Helar och därav kallar jag min healingform för EnergiHealing. Men det är aldrig jag själv, som healer, som gör något utan jag är bara ett verktyg, en slags transceiver, som tar emot kraften från Universum och sen direkt sänder den vidare till klienten.

När jag började tänka så här mer fritt och släppte alla "måsten" från Reikin då började det hända saker med mig och healingen blev kraftfullare än någonsin tidigare. Jag har också med mig fyra hjälpare från andra sidan som alltid kommer när jag ger en behandling. Jag har också tagit intryck av och intresserat mig för Eric Pearls sätt att förmedla sin healing, "Reconnecting Healing ™ " som jag tycker stämmer väl överens med mitt sätt att tänka. Jag känner mig mer hemma i den skolan än i Reikin, även om jag fortfarande går på min egen känsla av vad som fungerar bäst för mig.

Att bli healad är inte som att bli "botad" från en fysisk åkomma utan mer ett psykiskt och andligt helande, som oftast är ännu viktigare. För om själen är sjuk blir kroppen sjuk och följdaktligen så blir kroppen frisk när själen blir frisk. Det är väldigt enkel logik - vi består av kropp och själ - och tillsammans bildar de helheten som utmärker varje människa .... och djur. Då blir det inte så svårt att inse att de måste samverka .... och påverka varandra.

Bäst fungerar healingen när man förutsättningslöst tar emot den energi som kommer och inte har några "särskilda önskemål" om tillstånd som healingen ska fixa till. Healingenergin är nämligen så finurlig att den på egen hand gör precis det som är bäst för var och en, bara man har tillit till den.
Den är också så finurlig att den fungerar lika bra, om inte bättre faktiskt, på avstånd. Så det är absolut ingen nackdel att ligga/sitta i sitt eget hem och få behandling på distans.

Healingenergierna löser upp spänningar så att undanträngda känslor kan få en möjlighet att komma upp till ytan och tas om hand. Därför är det inte ovanligt att man gråter under och/eller efter en behandling. Och när man släpper på dessa inre spänningar så frigörs den energi, som tidigare varit låst i kroppen och hindrat ett fritt flöde, och då ökar kroppens egen förmåga till självläkning.

Healing är också till stor nytta för den andliga utvecklingen och där är jag själv ett levande bevis. Jag har skrivit lite om mig själv under "Övrigt" där kan du läsa mer om du är intresserad.

Behandlingen
Behandling med distanshealing är, som jag sagt tidigare, lika verkningsfullt, om inte ännu kraftfullare, som traditionell behandling på bänk. En behandling inleds alltid med en personlig kontakt, där vi kommer överens om en tid som passar.
Under behandlingen så ligger eller sitter du bekvämt någonstans som passar dig och jag sänder healingen på avtalad tid. Behandlingen pågår under 10 eller 20 minuter och det räcker garanterat, men healingen är så behaglig och avslappnande att man gärna vill ligga så länge som möjligt.

Hur känns en Behandling
Det är naturligtvis väldigt individuellt men oftast känner man någon eller flera av följande reaktioner.

- total muskelavslappning
- långsam andning
- värmekänsla i kroppen
- magen knorrar och låter högt
- man kan känna fysiska fenomen i kroppen
- det kan t ex rycka i en arm eller i ett ben
- man kan känna en knarrande känsla i lederna
- man kan uppleva fysisk beröring på kroppen
- man kan få en känsla av att någon är med en i rummet.

Ibland får jag upp bilder under behandlingen som det kan vara bra att känna till, och ibland är det du som får en upplevelse som det kan vara bra att prata om efteråt. Därför vill jag helst att vi bokar in ett samtal efter behandlingen också, eller åtminstone att vi har mailkontakt.

Boka en tid
Tycker du att det här verkar vara något för dig så är du välkommen att boka tid för en behandling. Jag svarar gärna på frågor också, om det är något du undrar. Maila eller beställ via ordersedeln.

Jag är inte längre medlem av Förenade Reikiförbundet i Sverige men jag följer fortfarande deras etiska regler.
Copyright © 2008-2018 Niwe • All rights reserved • Kontakt
Niwe ©