Välkommen till Niwes
Läggningar med Tarot- och Fraktalkort

Känns din tillvaro oklar?

Undrar du ibland över framtiden, kärleken eller livet i stort? Behöver du ett råd eller bara få bekräftelse på det du redan vet? Eller är du kanske bara lite allmänt nyfiken? Fråga Tarotkorten! De svarar på det du undrar och funderar över. Prova så får du se!

Det är jättebra också att ta till korten för att få lite mer "input" i sina funderingar när man står inför olika beslut som ska fattas.

Vill du hellre veta mer om din andliga utveckling, om vart du står idag och vart du är på väg? Du kanske funderar över vilken livsplan du har gjort upp för dig själv och vad det är som dina guider och skyddsänglar vill att du ska veta? Då föreslår jag en läggning med Fraktalkorten "Path of the Soul". Underbara och högt energivibrerande kort med kärleksfulla budskap som hjälper dig få insikt om din syfte här på jorden, om dina inre gåvor och om din andliga utveckling. Men du behöver inte välja utan jag brukar känna in vilken lek som passar bäst för just dig .

Jag tar också hjälp av Änglakorten "Messages from your Angels" i mina läggningar om jag så behöver. Vill du anlita mig så skickar du in dina frågor via ordersedeln och jag lägger korten för dig enligt dina önskemål. Du får svar inom 24 timmar från det jag fått in din betalning och jag svarar antingen via mail eller telefon, beroende på vad du bestämmer vid beställningen. Jag utlovar fullständig diskretion.

Hör av dig om du har några frågor.
Copyright © 2008-2018 Niwe • All rights reserved • Kontakt
Niwe ©